|

Partajati lumea pe laptopul dvs. cu smartphone-ul dvs.

A avea acces la internet de pe laptopul tau poate face viata infinit mai usoara. Dar ce se intampla daca nu ai la indemana o conexiune Wi-Fi? Nici o problema! Cu smartphone-ul tau de incredere, poti partaja cu usurinta datele tale mobile si poti crea un hotspot pentru laptop. Iata cum:

Pasul 1: Verificati planul de date mobile

In primul rand, asigurati-va ca aveti suficiente date mobile pentru a le partaja cu laptopul. Daca depasiti alocarea de date a planului dvs., va puteti confrunta cu taxe suplimentare sau viteze de date reduse. Verificati-va planul de doua ori conectandu-va la site-ul web al operatorului dvs. sau verificand setarile de utilizare a datelor ale telefonului.

  • Cheie la pachet: Nu va lasati lovit de taxe suplimentare – asigurati-va ca aveti suficiente date de partajat inainte de a crea un hotspot.

Pasul 2: Activati Hotspot Tethering pe telefonul dvs

Apoi, activati tetheringul hotspot pe smartphone-ul dvs. Procesul si conventiile de denumire pot varia usor in functie de marca si modelul telefonului dvs., dar ar trebui sa fie localizat in aplicatia Setari sub „„Mobile Hotspot”” sau „„Tethering portabil hotspot.”

  • Cheie la pachet: Retineti ca crearea unui hotspot va epuiza bateria telefonului dvs. mai repede, asa ca asigurati-va ca urmariti nivelul de incarcare al telefonului.

Pasul 3: Conectati laptopul la hotspot

Dupa ce ati activat tetheringul hotspot, telefonul dvs. va difuza o retea Wi-Fi la care laptopul se poate conecta. Pur si simplu accesati setarile Wi-Fi ale laptopului si cautati numele retelei hotspot-ului telefonului pentru a va conecta.

  • Cheie la pachet: Va trebui sa introduceti o parola pentru a va conecta la hotspot – asigurati-va ca alegeti una puternica pentru a tine accesul utilizatorilor nedoriti.

Pasul 4: Bucurati-va de internetul mobil pe laptop

Asta este – esti conectat! Acum puteti folosi laptopul pentru a naviga pe internet, a reda videoclipuri sau a lucra de la distanta folosind conexiunea de date mobile a telefonului.

  • Cheie la pachet: Retineti ca utilizarea datelor mobile poate consuma rapid datele planului dvs., asa ca utilizati aceasta metoda cu moderatie sau atunci cand aveti nevoie cu adevarat de acces la internet pe laptop.

Concluzia

Partajarea internetului de pe smartphone-ul tau pe laptop este un truc incredibil de util care te poate salva intr-un strop. Asigurati-va ca luati in considerare cu atentie utilizarea datelor si urmati acesti pasi simpli pentru a va conecta.

  • Avantaj: Cu hotspot mobil, puteti folosi telefonul pentru a oferi internet de mare viteza celorlalte dispozitive, ceea ce este util atunci cand nu exista o retea Wi-Fi in apropiere.
  • Statistici din industrie: Potrivit unui sondaj realizat de Wefi, 89% dintre utilizatorii hotspot-ului mobil sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru date suplimentare pentru a-si folosi hotspot-ul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *