|

Schimbati locatia de descarcare a fisierelor pe Android: un truc obligatoriu pentru tehnicieni.

Te-ai saturat sa ai toate fisierele descarcate care aglomera folderul de descarcare implicit al telefonului tau? Poate fi frustrant sa fii nevoit sa verifici toate descarcarile doar pentru a gasi fisierul de care ai nevoie. Din fericire, schimbarea locatiei de descarcare a fisierelor pe Android este un truc simplu care va poate face viata mult mai usoara. Iata cum sa o faci.

Pasul 1: Gasiti setarile Android-ului dvs

Primul pas in schimbarea locatiei de descarcare a fisierelor pe Android este sa gasiti setarile dispozitivului. De obicei, puteti face acest lucru glisand in jos din partea de sus a ecranului si atingand pictograma roata.

Pasul 2: Navigati la Stocare si fisiere

Odata ce va aflati in Setari, va trebui sa navigati la sectiunea Stocare si fisiere. Acesta poate fi etichetat diferit in functie de dispozitivul dvs., dar ar trebui sa fie usor de gasit. Cautati orice optiuni legate de stocare, fisiere sau descarcari.

Pasul 3: Alegeti noua locatie de descarcare

Odata ce va aflati in sectiunea Stocare si fisiere, cautati o optiune pentru a va schimba locatia implicita de descarcare. Acesta va fi de obicei etichetat cu ceva de genul „„Descarcati locatia”” sau „„Salvati fisierele in.”” Atingeti aceasta optiune pentru a afisa o lista de locatii disponibile.

Pasul 4: Selectati o locatie noua

In meniul locatie de descarcare, ar trebui sa vedeti o lista de locatii disponibile pentru descarcarea fisierelor. Puteti alege dintre oricare dintre aceste optiuni sau puteti selecta „„Personalizat”” pentru a alege un anumit folder de pe dispozitiv. Dupa ce ati facut selectia, atingeti „OK” pentru a salva modificarile.

Pasul 5: Bucurati-va de noua locatie de descarcare

Dupa ce ati schimbat locatia de descarcare a fisierelor pe Android, toate descarcarile noi pe care le faceti vor fi salvate automat in noua locatie. Acest lucru poate face mult mai usor sa pastrati fisierele descarcate organizate si usor de gasit.

  • Personalizati-va locatia de descarcare in functie de preferintele dvs. cu acest truc simplu
  • Accesati cu usurinta fisierele de care aveti nevoie, fara bataia de cap de a cauta prin toate celelalte fisiere
  • Pastrati-va dispozitivul organizat si evitati dezordinea cu aceasta remediere rapida

Recomandari cheie

In general, schimbarea locatiei de descarcare a fisierelor pe Android este un truc simplu si util care va poate face viata mai usoara. Urmand acesti pasi, va puteti personaliza dispozitivul dupa bunul plac si va puteti pastra fisierele descarcate organizate si usor de gasit.

Potrivit unui sondaj realizat de Consumer Reports, 62% dintre utilizatorii de smartphone-uri nu stiu cum sa-si personalizeze setarile dispozitivului dupa bunul plac. Cu acest truc simplu, poti face parte din cei 38% care preiau controlul asupra tehnologiei lor.

Deci, da-i drumul si incearca – s-ar putea sa fii surprins de cat de mult iti poate face viata.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *